Over BRES Verhuur

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat meegaat met de laatste ontwikkelingen van deze tijd! Wij hebben de drive en ambitie om onze klanten elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring te bieden. Alle personeelsleden binnen BRES verhuur vormen samen een schatkist vol aan ervaringen! We hebben o.a. prachtige opdrachten mogen uitvoeren voor grote opdrachtgevers zoals FC Groningen, Rabobank, Univé en diverse gemeenten waarbij het organiseren van feesten, (sport)activiteiten, projecten en evenementen de dagelijkse bezigheid was. De wereld waarin BRES verhuur zich nu begeeft, is dus zeker niet nieuw! Met deze ervaring proberen wij onze klanten een fantastische belevenis te bieden en daarnaast proberen we onze passie en plezier waarmee het bedrijf wordt gerund over te brengen aan onze klanten. Dit lijkt ons de perfecte formule.

Wat is onze missie?

Onze missie is om u een onvergetelijke middag/avond/dag te laten ervaren, waarbij u niets hoeft te regelen. Wij nemen naar uw wensen alles uit handen zodat u tijdens het feest, activiteit, project of evenement kan ontsnappen uit de drukte van het leven en kan gaan genieten. Het is voor ons dan ook pas geslaagd wanneer u tevreden bent en anderen vertelt over hoe fantastisch u het heeft gehad bij BRES verhuur.

Wat is ons doel?

Stil zitten betekent vastroesten! Wij willen ons blijven innoveren en meegaan met de laatste trends. Dit kan met catering, activiteiten of ludieke evenementen die iedereen kent maar ook houden wij de nieuwste rages in de gaten zodat we een ieder ook op basis van de nieuwste trends kunnen vermaken of enthousiasmeren.

Wat kunnen wij bieden?

Door middel van ons eigen ontwikkeld materiaal en waar nodig in combinatie met onze vaste en betrouwbare partners/leveranciers staan wij altijd voor u klaar om een feest, activiteit, project of evenement voor jullie te organiseren van 15 tot maximaal 1000 personen op locatie. Niks is ons te gek, uw wens is onze opdracht!