Parkenactie

Hoe kunnen wij jullie animatieprogramma versterken

Als vakantiepark op zoek naar een invulling voor passende activiteiten in het recreatie programma? Of bent u op zoek naar losse activiteiten? Bij BRES Verhuur ben je aan het juiste adres voor de verhuur van attractie- en springkussens. Naast verhuur, heeft BRES ook een activiteiten tak. Volledig georganiseerde spelshows en andere unieke activiteiten. Speciaal voor jullie park of camping hebben wij de onderstaande voordeelpakketten samengesteld. Op alle aanbiedingen geldt dat deze inclusief reiskosten zijn en natuurlijk is het opbouwen en afbreken inbegrepen.

Springkussenpakketten speciaal voor parken

U kunt klikken op het pakket voor meer informatie over het pakket, de foto's en voor het reserveren van het pakket naar wens.

Activiteiten van BRES activiteiten

Bent u naar aanleiding van de mail of het telefoongesprek geïnteresseerd in de activiteiten? Met onze activiteiten kunnen wij uw gasten een onvergetelijke ochtend/middag/avond bezorgen waarbij u niets hoeft te regelen. Klik op de onderstaande button voor meer informatie. U wordt doorverwezen naar onze activiteitentak met actiepakketten op de website van BRES Activiteiten.