Scholenactie

Op zoek naar een fantastische dag voor de kids op school?

Wat is het toch een vreemde tijd.. Ben je op zoek naar invulling voor een schooluitje, -kamp of open dag? Wil je de kinderen ook een uitje bieden na het thuis werken? Bij BRES Verhuur ben je aan het juiste adres! Op alle aanbiedingen geldt dat deze inclusief reiskosten zijn en gratis te annuleren of te verplaatsen bij coronamaatregelen.

Spring- en attractiekussens

U kunt klikken op het pakket voor meer informatie over het pakket, de foto's en voor het reserveren van het pakket naar wens.

Oud Hollandse Spelen

Losse materialen boeken?

Natuurlijk kun je bij BRES verhuur ook losse attracties of springkussens huren. Voor iedere leeftijd, activiteit of invulling heeft BRES verhuur een passend item in het assortiment. Van kleine stormbanen voor de peuters tot grote stormbanen voor volwassenen. Ook vindt u bij ons springkussens in allerlei vormen en maten tot ballenbakken aan toe. Wilt u graag iets wat er niet tussen staat? Laat het ons weten en wellicht kunnen wij dit alsnog voor u regelen. Het is voor ons dan ook pas geslaagd wanneer u tevreden bent en anderen vertelt over hoe fantastisch u het heeft gehad bij BRES verhuur.