Werken bij

Allround topper (parttime)

BRES zoekt enthousiaste jongens/ meiden die weten van aanpoten om ons dynamische team te versterken. Samen met de andere toppers zorgen jullie ervoor dat alle materialen schoon en netjes gemaakt worden en weer op de juiste plek in het magazijn belanden. Daarnaast zal je helpen bij het op- en afbouwen van materialen op locatie en/ of ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten/ evenementen.

Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je inschrijven op werk. De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag of in de avond op vrijdag, zaterdag of zondag en doordeweeks direct uit school. In de zomervakantie zijn er ook uren overdag doordeweeks beschikbaar.

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze job? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@bresverhuur.nl zodat we contact met je op kunnen nemen of bel ons via 050-7440505 zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.

Allround medewerker met rijbewijs (parttime)

BRES zoekt een enthousiaste jonge heer of dame die niet bang is om aan te pakken. Je gaat alleen of samen met een collega op pad om materialen op- en af te bouwen op locatie en/ of te ondersteunen bij activiteiten/ evenementen. Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je inschrijven op werk. De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag of in de avond op vrijdag, zaterdag of zondag. In de zomervakantie zijn er ook uren overdag doordeweeks beschikbaar. Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze job? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@bresverhuur.nl zodat we contact met je op kunnen nemen of bel ons via 050-7440505 zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.

Quizmaster/ sport- en spelbegeleider (parttime)

BRES zoekt een Quizmaster/ sport en spelbegeleider om ons dynamische team te versterken. Ben jij een podiumdier, gangmaker, kun je mensen motiveren en op sleeptouw meenemen, je enthousiasme overbrengen en mensen aan het lachen maken maar tegelijkertijd ook grenzen stellen zodat het voor iedereen gezellig blijft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Alleen of met ondersteuning van een collega ga je op pad voor de op- en afbouw en uitvoering van de recreatieve activiteit. De recreatieve activiteiten lopen uiteen van quizen en spelshows presenteren tot het begeleiden van interactieve en outdoor activiteiten.

Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je inschrijven op werk. De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag en in de avond op vrijdag, zaterdag of zondag en je dient te beschikken over een B rijbewijs.

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze job? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@bresactiviteiten.nl zodat we contact met je op kunnen nemen of bel ons via 050-7440505 zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.

Evenementenorganisator/ medewerker (stagiair)

BRES zoekt een enthousiaste stagiair om ons dynamische team te versterken. Je zal nauw samenwerken met ervaren evenementenorganisatoren en je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in alle facetten van de evenementen. Afhankelijk van je opleiding/ opdracht zal je zelf een event organiseren van A tot Z of betrokken zijn bij de organisatie van de planning, coördinatie of uitvoering. Je krijgt hier dan de mogelijkheid om je creativiteit en organisatorische vaardigheden te ontplooien op jouw niveau. Denk hierbij aan het maken van een draaiboek, bedenken van marketingstrategieën, communicatie met de leveranciers, het coördineren van het event op de dag zelf, deelnemen aan teamvergaderingen enz.

Je bent studerend aan een relevante MBO/ HBO opleiding op het gebied van evenementenorganisatie, hospitality, sport en bewegen, CALO of een vergelijkbare studierichting. We vragen van jou enthousiasme, proactieve houding, teamspeler die ook zelfstandig kan werken en goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift.

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze stage? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@bresverhuur.nl en vermeld in het onderwerp van de e-mail "Sollicitatie Stagiair Evenementenorganisator/ medewerker". We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Activiteitenbegeleider/ sport- en spel (stagiair)

BRES zoekt een enthousiaste stagiair om ons dynamische team te versterken. Je zal samen met ervaren activiteitenbegeleiders op pad gaan en praktijkervaring op doen. Je zult bezig zijn met de op- en afbouw en uitvoering van recreatieve activiteiten. Afhankelijk van je skills en ontwikkeling zal je op niveau werkzaamheden gaan verrichten.

Je bent studerend aan een relevante MBO opleiding op het gebied van sport en bewegen, CIOS, hospitality of een vergelijkbare studierichting. We vragen van jou voornamelijk beschikbaarheid op vrijdagavond, zaterdagmiddag en avond. Daarnaast moet je enthousiast zijn en over een flinke dosis sociale vaardigheden beschikken en niet bang zijn om voor een groep te staan!

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze stage? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@bresactiviteiten.nl en vermeld in het onderwerp van de e-mail "Sollicitatie Stagiair Activiteitenbegeleider/ sport- en spel". We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Marketing en communicatie (stagiair)

BRES zoekt een enthousiaste stagiair om ons dynamische team te versterken. Je zal nauw samenwerken met ervaren marketeers en je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen in diverse facetten op marketing gebied. Afhankelijk van je opleiding/ opdracht zal je bezig gaan met social media, websites en offline uitingen in onze regio. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals ontwikkeling van onze social media platformen, SEO en SEA, Google adwords, marketingacties bedenken, ontwerpen, uitvoeren en verspreiden.

Je bent studerend aan een relevante MBO/ HBO opleiding op het gebied van communicatie, marketing en communicatie, commerciële economie of een vergelijkbare studierichting. We vragen van jou enthousiasme, proactieve houding, teamspeler die ook zelfstandig kan werken en uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift.

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze stage? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar info@bresverhuur.nl en vermeld in het onderwerp van de e-mail "Sollicitatie Stagiair marketing en communicatie". We kijken uit naar jouw sollicitatie!