PubQuiz
17 augustus 2022
Crazy 88
17 augustus 2022

City Games

299,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
City Games

Wat is City Games?
Het spel City Games is de perfecte activiteit voor teambuilding met een bedrijfsfeest en personeelsfeest maar ook voor een familiedag. Afhankelijk van de variant is city games ook een leuk spel voor een vrijgezellenfeest. De activiteit city game kan met kleine en grote groepen gespeeld worden op elke gewenste locatie zoals een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt! Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij het spel city games heb je de keuze uit verschillende interactieve real life spellen. Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Alles wordt gecommuniceerd via de tablet van opdrachten tot vragen tot de route. Strategie en samenwerking zijn hierbij cruciaal om het spel te kunnen winnen.

Hoe werkt City Games?
De deelnemers worden verdeeld over diverse teams. Afhankelijk van het spel moet je zoveel mogelijk punten of geld verzamelen door te stelen, bespioneren, raadsels op te lossen of opdrachten uit te voeren om het spel te kunnen winnen. Er wordt gebruik gemaakt van een simpel systeem op een tablet die in contact staat met de activiteitenbegeleider waardoor het voor iedereen te bedienen is. Het speelveld wordt uitgezet in een gebied waarbij gemiddeld 5 KM gelopen wordt. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.