City Games
17 augustus 2022
Wie is de saboteur?
17 augustus 2022

Crazy 88

299,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Crazy 88

Wat is Crazy 88?
Het spel crazy 88 is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendenweekend of uitdagende personeelsfeest en bedrijfsfeest. De activiteit crazy 88 is te spelen op uw eigen locatie of elke andere gewenste locatie zoals een stad, dorp of park bij u in de buurt. Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma Crazy 88 op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker een goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt.

Hoe werkt Crazy 88?
Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten en een telefoon mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooid dienen te worden. Wanneer je als team een opdracht hebt voltooid dient het bewijsmateriaal hiervan doormiddel van een foto of filmpje met de meegeleverde telefoon aangeleverd te worden aan “Peer” oftewel de spelleider. De spelleider zal het vervolgens beoordelen en je hier punten voor geven afhankelijk van hoe goed de opdracht is uitgevoerd. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.