Assortiment

Buurtfeestpakket
17 augustus 2022
Jongens tegen de meisjes
17 augustus 2022

Ik hou van Holland

479,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Ik hou van Holland

Wat is Ik hou van Holland?
Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden. De spelshow ik hou van Holland is mobiel waardoor we met deze activiteit gewoon bij u op locatie kunnen komen of bij een gelegenheid bij u in de buurt. Het televisieprogramma Ik hou van Holland gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende interactieve onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij het spel ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning vaak om te snijden.

Hoe werkt Ik hou van Holland?
De deelnemers worden verdeeld over gelijke teams. Het spel bestaat uit 5 verschillende rondes met diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten. De vragen bij ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Bij dit spel wordt er ook gebruik gemaakt van Hollandse aankleding, een ik hou van Holland rad en buzzers om alles eerlijk te kunnen laten verlopen. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.