Assortiment

Ik hou van Holland
17 augustus 2022
PubQuiz
17 augustus 2022

Jongens tegen de meisjes

479,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Jongens tegen de meisjes

Wat is Jongens tegen de meisjes?
Onze spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud. Door de mobiliteit van de spelshow jongens tegen de meisjes kunnen wij met deze activiteit bij u langskomen op locatie of op een locatie bij u in de buurt. Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de Jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel bestaande uit vragen die gekoppeld zijn aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht en gemeten. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw of jongens en meisjes eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Hoe werkt Jongens tegen de meisjes?
Het aantal spelers die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende gelijke teams bestaande uit alleen mannen of alleen vrouwen die het tegen elkaar op gaan nemen. De spelshow bestaat uit 5 verschillende rondes met vragen die gekoppeld zijn aan opdrachten zoals bijvoorbeeld het letterpakkenspel of de schattingsronde. De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en de mannen met een vrouwenbril naar de vrouwen. Tijdens de show wordt er onder andere gebruik gemaakt van muziekondersteuning en buzzers om het eerlijk te kunnen laten verlopen. Ook zal het aan de aankleding in de kleuren roze en blauw niet ontbreken. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.