Jongens tegen de meisjes
17 augustus 2022
City Games
17 augustus 2022

PubQuiz

479,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
PubQuiz

Wat is PubQuiz
Onze pubquiz is de ideale activiteit voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest en teamfeest bestaande uit kleine en hele grote groepen. Met onze mobiele pubquiz kunnen we met deze activiteit bij u op locatie komen of bij een zaal of kroeg bij u om de hoek. Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? De pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden. Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging door de verschillende onderwerpen die aan bod komen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven of je hoort een zogenoemde oja of ik kan er net niet opkomen, ligt op het puntje van mijn tong!

Hoe werkt PubQuiz?
Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende gelijke teams. De quiz bestaat 7 rondes met onder andere algemene vragen, muziekronde, fotoronde, waar of niet waar, rekenronde en soundtracks series. Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van antwoordformulieren per team ondersteund door een groot scherm met de vragen, muziek en aankleding in bruin café stijl. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.
Meer info? Klik hier.