Assortiment

Wie is de saboteur?
17 augustus 2022
Zeskamp
17 augustus 2022

Schietarrangement

299,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Schietarrangement?

Wat is het schietarrangement?
De activiteit schietarrangement is ideaal voor een familiedag of personeelsfeest. Door de mobiliteit van het schietarrangement kunnen wij bij u op locatie komen of een geschikte locatie bij u in de buurt. Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten en schieten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood!

Hoe werkt het schietarrangement?
Er worden meerdere rondes gespeeld waarbij per ronde de scores op verschillende afstanden van het blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten worden bijgehouden. Hier komt uiteindelijk een winnaar uit die zich de kampioen mag noemen! Bij grote groepen wordt er gespeeld in een toernooi vorm. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.