Assortiment

Crazy 88
17 augustus 2022
Schietarrangement
17 augustus 2022

Wie is de saboteur?

299,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Wie is de saboteur?

Wat is Wie is de saboteur?
Het spel wie is de saboteur is een leuke activiteit voor een vriendenuitje, personeelsfeest en familiedag. De activiteit wie is de saboteur kan op elke gewenste locatie in een stad, dorp of park naar keuze gespeeld worden. Wie kan het beste saboteren van de groep? Het programma zoals je deze misschien wel kent van televisie kun je nu zelf spelen! Het spel bestaat uit diverse opdrachten die je als groep zo goed mogelijk moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar er is een saboteur. De saboteur probeert zo onopvallend mogelijk zoveel mogelijk te saboteren zodat de groep zo min mogelijk geld verdiend. Raad jij wie de saboteur is?

Hoe werkt Wie is de saboteur?
De groep(en) krijgt meerdere tablets mee waarop alles wordt gecommuniceerd die in contact staat met de activiteitenbegeleider. Deze groepen zullen door de aanwijzingen op de tablet ook weer opgedeeld worden in kleinere groepen om de opdracht zo goed en zo snel mogelijk te kunnen voltooien. Zowel de opdrachten als de stemronden na elke opdracht worden gespeeld op de tablet. Samen met je groep ga je de straat op om het spel te spelen en natuurlijk met als doel om te winnen. Er komen verschillende opdrachten aan bod zoals: raadsels oplossen, diamanten verzamelen en juwelen verzamelen aan de hand van het opmaken van getallenreeksen. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.