Schietarrangement
17 augustus 2022
Bubbelvoetbal
17 augustus 2022

Zeskamp

299,00

Incl. BTW (huur per dag)


Exclusief reiskosten: €0,69 cent per/KM 2x heen en terug

Kan het in jullie buurt of straat nog gekker?. Breid het dan uit met een leuke activiteit van BRES activiteiten. Prijs is voor maximaal 20 personen deelname.*

MAAK JE BUURFEEST COMPLEET MET:
Zeskamp!

Wat is de Zeskamp?
De activiteit zeskamp is de perfecte teambuilding activiteit voor tijdens een personeelsfeest of als sportief vriendenuitje of familiefeest. De zeskamp kan op uw eigen gewenste locatie plaatsvinden door de mobiliteit van het spel. Wie is een mannetje van alles? De zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis. De sleutel tot succes is bij de meeste onderdelen doormiddel van teamwork. Maar bovenal zal er veel plezier beleeft worden en veel gelachen.

Hoe werkt de zeskamp?
Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams en vervolgens verdeeld over de onderdelen afhankelijk van de grote van de groep. Hierbij wordt er in twee teams tegen elkaar gestreden of in meerdere teams op basis van tijd en score. De onderdelen lopen uiteen van zaklopen tot galjoenrace en van wereldballen tot de wandelende A. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Meer info? Klik hier.